Malaysian National Pigeon Association

The Malaysian Fancy Pigeon Family

Blog Post New Entry

BUY SELL & TRADE

Posted by Benny Chai on July 30, 2009 at 11:59 AM

Malay:

Kepada semua kawan-kawan and member-member MNPA, disini juga kita boleh memberitahu member2 yg lain tentang burung2 merpati yg kita ada untuk dijual-beli atau tukar-menukar...

Terima Kasih


Eng:

To all MNPA friends and members, here is also the place for us to inform other members regarding our pigeons that we plan to buy sell or trade...

Thank You


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

44 Comments

Reply man
11:38 AM on January 10, 2010 
macam mana nak tahu burung mana yang nak jual atau tukar, kat mana saya boleh dapatkan maklumat tentang jual beli burung merpati...
Reply Nizamo
2:04 AM on January 11, 2010 
senang jer.. ko private msg dgn "mnpa".. he can help u to get birds.. anyway welcome to mnpa website..
Reply Zie Dgn
12:02 PM on April 3, 2010 
Saya ada seekor induk betina Winston untuk ditukar dgn winston jantan.
Tukar atau jual pun boleh.
Reply Benny Chai
11:39 AM on April 9, 2010 
hi man,
buat masa ni MNPA tiada rancangan untuk membina mukasurat web atau laman web khas untuk menjual beli burung merpati...

Kebanyakan dari ahli2 MNPA mengguna laman web www.mudah.my... http://www.mudah.my/li?ca=8_s&th=1&q=merpati&cg=5080&w=3 atau www.adpost.com/my.... http://www.adpost.com/my/pets/Birds/ dan http://my.88db.com/Pets/q-pigeons/1/sb/
untuk menjual beli burung merpati.... cara yang lain ialah dengan menggunakan blog MNPA ini, beri nombor hp anda dan memaklumkan kepada semua ahli2 yg lain apa jenis burung merpati yang Man sedang cari, ingin beli atau nak jual dan biarlah mereka yg berminat contact anda.... MNPA cuma meminta supaya harga burung tidak dipamerkan...
Reply guru
10:16 AM on May 8, 2010 
burung merpati jenis apa yg nak dijual?
Reply tacsat
4:39 PM on May 31, 2010 
Interested on any breeds of Fancy pigeons from U.S.A pls email me at [email protected] or visti www.tacsat.multiply.com
Reply Radzi
7:43 AM on July 30, 2010 
sya penggemar merpati ttp bau nak belajar pelihara..ada 4 pasang jenis modena..dan nak cari tambah lg..nnnn nak join dalam blog ini....nak ramai kwn yg sama minat....
Reply Radzi
7:47 AM on July 30, 2010 
guru says...
burung merpati jenis apa yg nak dijual?

guru u punya rumah kat mana?
Reply Radzi
7:47 AM on July 30, 2010 
guru says...
burung merpati jenis apa yg nak dijual?

guru u punya rumah kat mana?
Reply yoe
2:53 PM on October 19, 2010 
sy de winston betina sekor...sesape ade yg jantan leh la jual kat sy.....0129621273
Reply Din
8:45 AM on November 9, 2010 
Salam. Saya ada bbrapa pasang modena dan showking untuk dijual. Klu bmnat pv sy akn email kn gbr...Saya sdg mncari seekor norwich betina untuk dibeli atau ditukar dgn induk jantan...din 0133390835.
Reply NIK ABDUL HALIM BIN NIK MOHD ZAIN
11:31 PM on November 22, 2010 
Bagaimana cara untuk mendapatkan burung merpati melalui PERSATUAN INI. TQ
Reply fahmifaizah
2:18 PM on November 29, 2010 
Din says...
Salam. Saya ada bbrapa pasang modena dan showking untuk dijual. Klu bmnat pv sy akn email kn gbr...Saya sdg mncari seekor norwich betina untuk dibeli atau ditukar dgn induk jantan...din 0133390835.


salam..tlg emailkan pic mrpati modena & mrpati showking berserta harga kpda sy: [email protected] -tlg inform sy slps email 0174554284(sms)
terima kasih
Reply zann hayzen
9:31 AM on December 4, 2010 
dalam proses untuk buat sangkar merpati saiz 8' x 5' x 7', anybody know anyone in selangor yang pandai buat?
Reply Aziz
10:57 AM on December 22, 2010 
Saya ingin membeli merpati pouter sepasang. Sila call saya 0126396042
Reply zee dungun
9:38 PM on January 24, 2011 
[Saya ada sepasang pome yg nak djual, contact sy 0139257883
Reply razlan
2:15 AM on January 28, 2011 
mencari Giant show Runt ori
Reply KIMMIE
10:45 AM on February 18, 2011 
HOW WE CAN PROMOTE OUR PIGEON
Reply Benny Chai
1:36 AM on February 20, 2011 
MNPA is in the planning stages of having a national pigeon exhibition, unfortunately theres a lot of preparation to look in to and we may need a lot more help from other members to accomplish this task... we will inform all members once we are close to achieving this goal... please join us on MNPA Facebook... these are also ways of promoting this sport.... thanks..

KIMMIE says...
HOW WE CAN PROMOTE OUR PIGEON
Reply mohasin miha
12:26 AM on September 26, 2011 
HALLO I WANT SELL GERMAN CROPPER IF ANY ONE INTERESTED CA ME 0088-01822282335 EMAIL [email protected]

Recent Videos

1439 views - 3 comments
1374 views - 0 comments
1149 views - 0 comments
1181 views - 0 comments