Malaysian National Pigeon Association

The Malaysian Fancy Pigeon Family

issam idrys


Member
Joined Jan 6 2010
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

MALE
puchong
Friends (4)

Site Memberships

Malaysian National Pigeon Association

Recent Activity
About Me

baru berjinak jinak dengan merpati fancy ...baru start mengumpul koleksi merpati sekitar december 2009. kepada kwn2 semua sila guide me k. and kalau ada baka2 yg bagus tu sudi2 lah share dgn aku :P. ingat nak jadi pembiak baka2 merpati seperti German Owl, Satinette, Blondinette, Riveswing Pouter , Hana Spangle , Pome dan Jacobin. Slow2, mula sikit2 dulu kan :D

Issam
012-3639846
website: http://padipaddycattery.com
Blog: http://ohpigeons.blogspot.com

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

10 Comments

Reply Pigeons Induk
8:04 PM on January 2, 2011 
hi kawan.. jika ada burung yang nak dijual ..
msg dekat saya... 013 9939993
Reply imran
1:03 PM on November 2, 2010 
tgk ape2 jns burung kalo ada
Reply shahromsbq@gmail.com
3:51 AM on October 18, 2010 
heloo issam...ko mc aku gak...baru nk berminat nak bela mcm2 jenis merpati..tp aku dah bela lama Red Saddle..pernah sekali capai 30 pasang...tp dah bnyk jual. Tp skrg nak bela bnyk2 jenis lah....terutama Norwich Crooper or Pomeranian Pouter. Ko ada tak???...kalau ada bgtau lah...019-6223890
Reply Jungle Birds
8:42 AM on July 28, 2010 
Hello Mr Issam

We are exporter from Karachi Pakistan you join me

Thanks
Reply ug
7:58 AM on May 1, 2010 
bos, ada burung apa yg mau djual?
Reply Nizamo
10:45 AM on April 10, 2010 
salam and hi everybody.. saya plan next year saya nak buat game berkenaan homer pigeon.. sesiapa yg ada bela homer, start la train them.. start train dalam jarak 10-20 km dari loft anda.. kalau lebih jauh pun ok.. then kita adakan game lepas dari certain distance and tengok homer tue balik loft tak (di kawasan anda lah).. amacam?? ada sesiapa berani menyahut cabaran??

P/s: saya ada indian fantail nak jual or boleh tukar dgn roller/tippler.
Reply Mohd.Nassrun
2:17 AM on April 2, 2010 
All member are welcome to contact me for sharing info pertaining pigeon & related
Reply Saadon
10:10 PM on March 16, 2010 
Salam issam, tk kerana beri info semalam pasal burung merpati dan kucing, insyallah kalau ada budget lebih boleh la cari sepasang
Reply issam idrys
9:31 AM on January 7, 2010 
hye again...aku ada sekor german owl betina ibu. now tengah carik jantan utk dia. ada sape2 leh tolong carikan boyfriend utk si betina aku ni. kesian dia..bertelur tapi tak ada pasangan :)
Reply Nizamo
12:52 AM on January 7, 2010 
welcome.. dok puchong area mana?? nampak mcm menarik jer loft ko..

Recent Videos

1497 views - 3 comments
1429 views - 0 comments
1196 views - 0 comments
1228 views - 0 comments