Malaysian National Pigeon Association

The Malaysian Fancy Pigeon Family

jascon


Moderator
Joined Feb 19 2010
Actions
General Info

MALE
Kuala Lumpur, Malaysia
Site Memberships

Malaysian National Pigeon Association

Recent Activity
About Me

kerja area sg.buloh,

 minat pd keunikan merpati

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

7 Comments

Reply guru
10:07 AM on May 8, 2010 
hi jascon, terima kasih atas sokongan kamu, jumpa lagi masa terdekat.
Reply Nizamo
10:30 AM on April 10, 2010 
salam and hi everybody.. saya plan next year saya nak buat game berkenaan homer pigeon.. sesiapa yg ada bela homer, start la train them.. start train dalam jarak 10-20 km dari loft anda.. kalau lebih jauh pun ok.. then kita adakan game lepas dari certain distance and tengok homer tue balik loft tak (di kawasan anda lah).. amacam?? ada sesiapa berani menyahut cabaran??

P/s: saya ada indian fantail nak jual or boleh tukar dgn roller/tippler.
Reply Nieza
9:27 PM on April 6, 2010 
Timasih to jascon,share info boleh tapi jual/beli atau pertukaran merpati problem sbb law di borneo ni lain sikit (banyak halangan).Kalau sabahan welcome
Reply mrweirdo83
8:06 PM on March 3, 2010 
very soon...:)
Reply jascon
9:42 PM on February 21, 2010 
mrwirdo....cantik u punya merpati skrg....xnk jual ke
Reply Benny Chai
12:03 PM on February 20, 2010 
hi jascon, welcome to mnpa... selagi burung merpati bertelur, menetas dan membesar, sudah tentu ade yg nak di jual... buat masa ni merpati sy bertelur, menetas tapi mati dlm dua minggu... i pun tak faham knp?!?!.... canker la, induk tak pandai bagi makan la, ini la.. itu la... i pun dah fedup!!.... last year ok... this year slow sikit.... so u kena tanya member2 yg lain pula....

one way nak cari pati for sale u kena try mudah.my... http://www.mudah.my/li?ca=8_s&th=1&q=merpati&cg=5080&w=3
atau lagi satu cara is to post your HP no: and let us know mane satu model :) pati yg u minat.... members yg ade extra akan contact u..... so have fun @ MNPA !!
Reply jascon
8:23 AM on February 19, 2010 
hai ben....kawan2 kalau ada merpati nk jual bgtau k...

Recent Videos

1420 views - 3 comments
1361 views - 0 comments
1135 views - 0 comments
1171 views - 0 comments