Malaysian National Pigeon Association

The Malaysian Fancy Pigeon Family

sunny_tan2007


Member
Joined Sep 26 2010
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

MALE
Tumpat, Kelantan
Friends (2)

Site Memberships

Malaysian National Pigeon Association

Recent Activity

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

10 Comments

Reply mat
3:32 AM on February 17, 2011 
african owl induk imported dan anak matang 2 pair skali rm5k.mau jual.
Reply Nizamo
7:49 PM on January 31, 2011 
hi.. saya nak bela merpati juga. cantik la bro punya merpati.
Reply sunny_tan2007
2:03 AM on January 4, 2011 
Makanan yang diberi :- 1.) Dedak ayam (gold coin), 2.) Biji gandum, 3.) Kacang hijau, 4.) Padi halus (burung merbok), 5.) Jagung hancur & 6.) Multi Vitamin. Saya rasa dah cukup sihat benarlah tu :) Tapi sampai sekarang masih menunggu :(
Reply Nieza
10:02 AM on January 3, 2011 
Zaman saya main merpati dulu era 80'an ada dengar kes inject supaya mandul nak control market,hopefully zaman la ni tak buat macam tu,cuba try kasi variasi makanan e.g jagung,kacang,gandum also multi vitamin/supplement.....advice drp peminat merpati veteran,Regards.
Reply sunny_tan2007
11:45 PM on January 2, 2011 
Sorry Bang ! Dah lebih 2 bulan dgn saya tapi tak ada apa2 :( Mandul agaknya .............
Reply Nieza
9:36 AM on January 1, 2011 
Boss,
Ur Chinese Owl(photo galery) tu tak sama yg saya pelihara dulu2 tu tahun 2000 (yg saya ingat cuma mulut saja macam parrot-kecil sangat,saiz badan pun kecil saja) u punya Chinese Owl dada bidang & bulu dadanya kembang.Boleh booking anak ??
Reply sunny_tan2007
12:39 PM on October 20, 2010 
Terima kasih Ug .... Byk lagi kena belajar dr mu
Reply ug
10:26 AM on October 20, 2010 
oghe baru,burung come...
Reply sunny_tan2007
2:37 AM on October 20, 2010 
Merpati dari Sam Lim (Balik Pulau Penang) !
Reply mat yoe
10:56 PM on October 19, 2010 
brape harge pati cine tu?

Recent Videos

1497 views - 3 comments
1429 views - 0 comments
1196 views - 0 comments
1228 views - 0 comments