Malaysian National Pigeon Association

The Malaysian Fancy Pigeon Family

nizam shah alam


Member
Joined Nov 1 2010
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

MALE
39 years old
Shah Alam, Selangor
Friends (1)

Site Memberships

Malaysian National Pigeon Association

Recent Activity
About Me

Aku baru mula bela fancy pigeon ni secara serius pada awal tahun 2012.. sebelum tu main2 jer.. ni baru betul2 cari baka. Setakat ni aku dah berjaya kumpul pelbagai induk merpati seperti reversewing, hana spangled, pomeranian, english pouter, mookee, american fantail, indian fantail, black lahore, silver lahore, modena blue gazzi, white modena, modena mas 10. santinette, capuchine, homer, giant runtt dan australian. Semua induk sedang berkembang biak dan aku masih dalam proses belajar kaedah membiakkan spesis burung ni. Harap aku akan menemui kejayaan dalam bidang ni. Amin. Kepada sesiapa yang nak jadik kawan boleh la tegur aku di blog aku http://anizamagrofarm.blogspot.com.

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

4 Comments

Reply acap
10:58 AM on June 16, 2012 
hallu..hallu..hallu..:)
Reply tok sedi
10:07 AM on May 6, 2011 
member kawe ramai jugak bangi tu , sayuti lawi mas tu membar lama kawe duk main aye serama sekali dulu
, bangi kat mn demo duk
Reply tok sedi
8:16 AM on April 12, 2011 
slm zam, pergi x kat pameran merpati pak cu farm ahad 10 hb baru2 ni, kawe ada pergi ,
Reply tok sedi
7:26 AM on February 22, 2011 
slm zam , demo ada merpati jenis apa?

Recent Videos

1416 views - 3 comments
1356 views - 0 comments
1132 views - 0 comments
1166 views - 0 comments